High Tea Restaurant Theetuin Nijeholtpade

sfeervol genieten van zelf gemaakte high tea producten

High Tea kan weer worden geboekt!

Lieve gasten,

Tjitske is weer beter! Dat vinden we heel fijn, want wij hebben jullie gemist.

Vanaf vandaag is het dan ook weer mogelijk om uw High Tea bij ons te boeken. Er is echter wel iets veranderd. Vanaf nu kunt u alleen nog een groep boeken van minimaal 8 personen tot c.a. 20 personen. kleinere groepjes (2, 4, 6) personen zijn alleen mogelijk als er al een grotere groepsboeking gereserveerd staat!

 

Het huiskamerrestaurant van High Tea Restaurant Theetuin Nijeholtpade is ca 50 m2 groot, dat beperkt onze hoeveelheid gasten. Wel zijn er indien de groep groter is dan 10 personen wat extra mogelijkheden. In dat geval geldt er namelijk een exclusieve huiskamer/restaurant boeking voor uw familie of groep.  In de zomer zijn er buiten zijn er natuurlijk meer mogelijkheden, heeft u vragen bel ons dan gerust.

En onze high tea die door meer dan 200 mensen wordt gewaardeerd met 4,8 sterren (max 5!) is uniek in Noord Nederland. Tjitske staat garant voor de sfeer, niemand beter dan zij kan onze locatie omtoveren tot een zeer gezellig tuin/huiskamer restaurant met dat fantastische uitzicht en volop in de Engelse high tea styl, hoe mooi is dat!

Jacques heeft al weer nieuw lekkernijen bedacht en u… bent van harte welkom. Boek vandaag nog dan bent u zeker van een plekje in ons sfeervolle huiskamer restaurant.

Alles zelf gemaakt en gebakken, vers is dus ook echt vers.

Wat ons naast onze locatie zo bijzonder maakt is dat we onze high tea gerechtjes zelf maken, we weten dan ook precies wat er in zit! Niks bij de groothandel vandaan, maar alles zelf gemaakt van eerlijke grondstoffen en dat proef je ook!

Mensen die bij ons geweest zijn en dat zijn er nu al heeeel veel, vinden dat we dat bijzonder- en goed doen. Op Facebook (https://www.facebook.com/pages/Theetuin-Nijeholtpade/) staan meer dan 50 recensies van gasten die onze zelfgemaakte high tea lekkernijen hebben geproefd en ze zijn er laaiend enthousiast over. Van de maximale vijf sterren die ze bij Facebook aan restaurants kunnen geven, hebben ze ons beloond met 4,8 (9,6  !) sterren. Daar zijn we best trots op.

Tjitske & Jacques

persoonlijk welkom

Als je bij ons komt, komen we je tegemoet en heten je van harte en welgemeend welkom in ons bijzondere High Tea Restaurant Theetuin Nijeholtpade. Tjitske zorgt persoonlijk voor je gedurende jullie verblijf. zodat je niets tekort komt terwijl Jacques voor je bezig is om alle heerlijkheden,  vers te bereiden.

huisdieren 

Helaas kunnen wij huisdieren van gasten in ons huiskamer restaurant niet toestaan. Wel mag u uw huisdier, mits aangelijnd en niet blaffend,  meenemen in onze theetuin.

prachtige omgeving

Je zit dan echt in ons Engels aangekleed huiskamer restaurant. s’ Avonds is dat gewoon weer onze huiskamer! Rondom ramen, die je een prachtig uitzicht geven op onze tuin en de omliggende bossen en landerijen. De rust en stilte van het beekdal landschap van Nijeholtpade zijn aan alles zichtbaar en voelbaar.

heerlijke hapjes

Gedurende twee tot drie uur wordt je door Tjitske verwend met heerlijke hapjes. Een welkoms drankje in een koninklijke roemer, kleine gerechtjes, een heerlijk bouillon, sandwiches  en “ last but not least”  etagères vol met heerlijke kleine taartjes en gebakjes. Prachtig om te zien maar nog veel lekkerder om te proeven en op te eten.

Wij serveren onze high tea in een aantal delen. Je hebt daardoor alle tijd om te genieten van de mensen  waarmee je bent gekomen en van de vogels en dieren die je buiten kunt zien en natuurlijk van alle heerlijkheden die we je gaan voorzetten.

En als de zon schijnt en de temperatuur goed is, kun je bij ons natuurlijk ook in onze tuin high tea’en. Dat geeft een extra dimensie aan je bezoek aan de Theetuin..

Wij zijn een kleinschalig restaurant en kunnen tot circa 20 personen bedienen. Grotere groepen kunnen wij helaas niet aan. Maar high teas verzorgen vanaf 8 personen tot circa 15 personen is ons ding.

U kunt hier klikken om naar onze boekingspagina te gaan

Liefs van Tjitske & Jacques 

Minimaal 1 dag van te voren opgeven op tel.0561 689396 of via de email: theetuin@theetuinnijeholtpade.nl

 Ps.  steeds vaker zijn wij al volgeboekt, met name in het weekend! reserveer daarom aub. tijdig!  

rode knop gele letters TjitskeBoeken en/of reserveren is gewenst.

Aangepaste high teas

Glutenvrij? vegetarisch?  Wij maken met plezier een bijzondere  high tea voor u! Mensen met  een allergie weten hoe duur speciale ingrediënten kunnen zijn. Omdat wij vrijwel alles zelf maken berekenen daarom een toeslag van

€ 7.50 p.p. bij een aangepaste high tea.

Tot onze spijt kunnen wij geen high tea maken voor diabeet patiënten en ook niet voor lactose vrije patiënten.

Verjaardag

Ben je binnenkort jarig? Of wil je je vriendinnen eens ontmoeten in een gezellige sfeer en lekker verwend worden met een https://theetuinnijeholtpade.nl/high-tea/  ? Bel ons dan gauw. Wij maken een gezellig High Tea arrangement  voor jou en je gasten zo kun je bijvoorbeeld deze maand meedoen aan onze fantastische High Tea, of misschien wil je wel een “Omgekeerde High Tea” bel ons of mail ons gerust over alle High Tea mogelijkheden.

Ons Engelse huiskamerrestaurant

Ons Engelse huiskamerrestaurant

Wandelen vooraf

Wil je voorafgaand aan je High Tea fietsen of wandelen  in ons bos ? Er zijn geweldig mooie routes rond onze theetuin. Je kunt de route gratis downloaden van deze site of bij ons ophalen voor je gaat fietsen of wandelen.

Zelfgemaakte gerechtjes

Onze chef kok maakt vrijwel alle gerechten van de High Tea zelf tot de toastjes aan toe. Dat vraagt natuurlijk ook enige planning. Vandaar dat wij je vragen om tenminste 2 dagen vooraf te reserveren als u wilt komen voor onze High Tea.

Pinnen is bij ons niet mogelijk!

Meer weten? Bel ons of kijk op Facebookfacebook_lg

Theetuin Nijeholtpade, Hoofdweg 255, 8475 CA Nijeholtpade 0561-   689396,  emailadres: theetuin@theetuinnijeholtpade.nl

etagaire brochure

feestelijke etagères met hartige en zoete hapjes staan op je te wachten

Traveler

gezellige zitjes in ons Engelse huiskamerrestaurant

Maar er zijn ook comfortabele zitjes

Reacties zijn gesloten.